3 februari 2023
Nieuws

Christa Klijn programma-directeur-generaal Werk aan Uitvoering bij SZW

Onze voorzitter Raad van Bestuur, Christa Klijn, wordt programma-directeur-generaal Werk aan Uitvoering (WaU) bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De benoeming gaat in op 15 april 2023.

Portretfoto Christa Klijn

Christa is sinds januari 2017 werkzaam bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), eerst in de functie van chief operating officer (COO) en de laatste jaren als voorzitter Raad van Bestuur.

Christa: “Ik verlaat het CIZ met een dubbel gevoel. We hebben een mooie en belangrijke opdracht met elkaar te vervullen en ik zie zoveel betrokkenheid, deskundigheid en hulpvaardigheid bij het CIZ. Tegelijkertijd kijk ik uit naar mijn nieuwe rol. De publieke dienstverlening ligt me zeer aan het hart en ik zet me er graag voor in om die overheidsbreed te verbeteren. Er zijn voor de burger wanneer je echt nodig bent; dat is waar ik me graag voor inzet.”

Remco Bakker, lid Raad van Bestuur, neemt vanaf half maart de taak als voorzitter Raad van Bestuur waar. Zijn takenpakket wordt op dat moment overgedragen aan een interim-bestuurder.